Afhaal

Afhaalgerechten

Solmuna...bij u thuis!

Ieder jaar zorgen wij voor een brochure met vernieuwde, hoogstaande gerechten boordevol smaak!
We werken met verse producten van hoogstaande kwaliteit, deze zijn met liefde en respect behandeld en worden met passie klaargemaakt in eigen keuken.
Bestellingen moeten ten laatste 6 dagen voordien doorgegeven worden.

Koude gerechten worden gepresenteerd in ons modern, hedendaags porselein hiervoor rekenen we een waarborg aan. Bij de warme gerechten krijgt u de gaartijden mee om alles te serveren zoals het hoort.

Hieronder kan U de selectie voor dit jaar terugvinden, mocht u verder nog vragen hebben aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Praktisch

  • Bestellingen moeten minstens 6 dagen op voorhand doorgegeven worden.
  • Bestellingen gebeuren via e-mail of telefonisch.
  • Elke bestelling geplaatst via email wordt steeds door ons bevestigd. Enkel zo bent U zeker dat wij ze ook goed ontvangen hebben.
  • We hebben geen Bancontact, er kan enkel cash, vooraf via overschrijving of via Payconiq betaald worden.
  • Voor materiaal uit onze zaak (bakken, porselein) wordt een waarborg aangerekend

 

Receptie

Receptie

Wekelijks stellen wij een assortiment van hapjes voor, afhankelijk van het seizoen en wat voorradig is. Alvast enkele voorbeelden : asperges op Vlaamse wijze / ceviche zeebaars / carpaccio coquilles / crostini Iberico ham / tartaar zalm / tataki tonijn / …

Voor groepen vanaf 15 personen hebben we lijsten met verschillende hapjes om uit te kiezen.

 

Voorgerechten, soepen en sorbets

Voorgerechten, soepen en sorbets

Voorgerechten en soepen zijn voorzien van brood en boter

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

KEUZE INBEGREPEN BIJ DE HOOFDGERECHTEN:
* Een mengeling van warme passende groenten volgens seizoen (een 5-tal soorten) of gemengde salade met rauwkost
* Een fijne groentencrème volgens seizoen (pastinaak, zoete aardappel, erwtjes, knolselder, …)
* Rösti’s – gratin – kroketten – krielaardappelen – verse frietjes – puree

KEUZE INBEGREPEN BIJ DE HOOFDGERECHTEN:
* Een mengeling van warme passende groenten volgens seizoen (een 5-tal soorten) of gemengde salade met rauwkost
* Een fijne groentencrème volgens seizoen (pastinaak, zoete aardappel, erwtjes, knolselder, …)
* Rösti’s – gratin – kroketten – krielaardappelen – verse frietjes – puree

Desserts

Nagerechten

Buffetten